Suomen Salukikerho Ry Suomen Salukikerho Ry

 

 

KERHOTUOTTEETAziz Yagane

 

Salukikerho teettää salukiaiheista tavaraa ja myy sitä jäsenilleen. Toimitamme tavarat postiennakolla (pk lisätään hintaan). Tilaukset ja kyselyt: Heli Perkkiö.

Ensi vuoden upean Salukikalenterin ennakkotilausaika on parhaillaan. Kalenterista tulee tuttuun tapaan upea, loistava vinkki vaikka joululahjaksi

Koko on tuttu A3. Kalenteri on tämänvuotisen mallin mukainen, eli keskeltä "taitettu", joten esimerkiksi postittaminen on helppoa.

Kalenterin lopullista hintaa ei vielä ole päätetty, mutta ei todennäköisesti eroa paljoa viimevuotisesta (10 € + pk). Ilmoitan lopullisen hinnan mahdollisimman pian.

Kalenteripainos otetaan ennakkotilausten perusteella, joten meilaa 7.11.2008 mennessä sitova ennakkotilauksesi osoitteeseen salukitarvikkeet(at)saluki.fi tai soita Salukilehdestä löytyvään puhelinnumerooni.

HUOM!
* Ilmoita tilatessasi myös noudatko kalenterisi syyskokouksesta, Messarin näyttelystä (salukipäivänä) vai haluatko toimituksen postitse.
* Vastaanotetusta sähköpostista saat kuittauksen, MUTTA koska pääsen tällä hetkellä erittäin satunnaisesti lukemaan tarvikemyynnin postia, kuittaukseen saattaa kulua useita päiviä.

 

 

© Copyright 2006 Suomen Salukikerho Ry - Finnish Saluki Club. All rights reserved.
Webdesign by KL & HyDe & PaS & SM