Suomen Salukikerho Ry Suomen Salukikerho Ry

LIITY JÄSENEKSIEl Hamrah Ilam

 

Salukikerhon jäsenmaksu on pääjäseniltä 23 € ja samaan ruokakuntaan kuuluvalta perhejäseneltä 2 €. Ulkomaalaisten jäsenmaksu on 30 €. Ainaisjäsenen jäsenmaksu on tällä hetkellä 230 euroa (kotimainen jäsen). Uusi jäsen maksaa lisäksi liittymismaksua 5 euroa/kotimaa ja 10 euroa/ulkomaat.

Salukikerhon jäsen kuuluu samaan hintaan myös Suomen Vinttikoiraliittoon. Jäsenetuna saa oikeuden kilpailla koiransa kanssa Suomen vinttikoiraliiton alaisissa vinttikoirakokeissa, osallistua Suomen Vinttikoiraliiton järjestämiin koulutus- ja harrastustapahtumiin. Vinttikoira -lehti tilataan erikseen.

Jäsenmaksun yhteydessä on ehdottomasti ilmoitettava jäsenen nimi, osoite ja mielellään myös puh. ja/tai e-mail. Maksu maksetaan vuosittain kerhon tilille: NORDEA 142550-41594

Jäseneksi voit nyt liittyä myös netin kautta täyttämällä jäsenhakemus -kaavakkeen. Lähetettyäsi jäsenhakemuksen, odota yhteydenottoa jäsensihteeriltä.

HUOM! Uusi salukiharrastaja voi saada ensimmäisen vuoden Salukikerhossa maksutta. Kysy pentusi kasvattajalta "pentujäsenyydestä", jolloin kasvattaja maksaa edullisempaan hintaan uuden jäsenen Salukikerhoon.

Vanhoja jäseniä pyydetään käyttämään henkilökohtaista viitenumeroa, joka löytyy Salukilehden osoitetarrasta tai kysymällä jäsensihteeriltä. Tällöin viesti-kohtaa ei täytetä tilisiirrossa. Vanhat jäsenet voivat tehdä osoitteenmuutoksen oheisella kaavakkeella tai ilmoittamalla jäsensihteerille.

Osoitteenmuutoksia ja jäsenmaksuasioita hoitaa:
  Tuire Kantoluoto
  Luhdinsola 10 A
  01660 Vantaa
  puh. 050 377 4830

 

 

© Copyright 2006 Suomen Salukikerho Ry - Finnish Saluki Club. All rights reserved.
Webdesign by KL & HyDe & PaS & SM